Welkom op de Buurtavond Zeeheldenbuurt op 28 november 2022

Op maandag 28 november 2022 is een buurtavond voor alle inwoners van de Zeeheldenbuurt in Bodegraven-Noord. Buurtbewoners zijn welkom in het Rode Kruis gebouw aan de Koninginneweg 3a. De avond start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

» Klik hier voor het artikel in de Kijk op Bodegraven

Over de Zeeheldenbuurt in Bodegraven-Noord

De Zeeheldenbuurt in Bodegraven-Noord is een buurt met potentie waar bewoners met plezier wonen. Een buurt waar kinderen opgroeien, regelmatig nieuwe bewoners neerstrijken voor een nieuwe start of waar mensen oud willen worden in een andere fase van het leven. Een plek voor iedereen dus. Om de buurt actief en betrokken te houden hebben we het Buurtinitiatief “Zeehelden” opgericht. Dit buurtinitiatief is een groep mensen die elkaar gevonden hebben om de samenleving in de buurt te versterken en de omgeving aantrekkelijker te maken en te houden met oog op de toekomst.

Voorstel inrichting Karel Doormanstraat

Het buurtinitiatief Zeehelden organiseert buurtavonden om elkaar te informeren over lopende zaken en nieuwe ideeën. Maandag 28 november 2022 staat er een nieuwe buurtavond gepland. Tijdens deze buurtavond wordt de laatste schets voor de Karel Doormanstraat voorgelegd. Een aantal bewoners van de straat heeft nagedacht over een andere inrichting met als doel een groenere woonomgeving, meer ruimte voor spelen op straat en minder hinder van verkeer.

Zeeheldenbuurt over 10 jaar

Grote vraag is hoe de hele wijk Zeeheldenbuurt er over een jaar of tien uit zou kunnen zien. Wat komt daar allemaal voor kijken en waar heb je als bewoners ideeën over en invloed op? Er zijn al best wat denkbeelden gedeeld die men concreet een stapje verder wil brengen met elkaar. Daarover gaat het Buurtinitiatief Zeehelden graag in gesprek met inwoners uit de wijk. Inwoners uit omliggende wijken zijn uiteraard ook welkom om mee te denken met de Zeeheldenbuurt. Samen staan we sterker en kunnen we écht stappen maken.

Iedereen is welkom

Inwoners van de Zeeheldenbuurt hebben een uitnodiging thuis gekregen voor de Buurtavond op maandag 28 november. Vrije inloop, dus vooraf opgeven voor de buurtavond is niet nodig. Zorg ervoor dat u op tijd aanwezig bent, dan kunnen we om 20:00 uur beginnen en zijn we om 21:30 ongeveer klaar met het programma.

Voor vragen en ideeën is maandag 28 november alle ruimte, maar ook via deze website. Of neem contact met ons op via info@zeehelden2021.nl

zeeheldenbuurt initiatiefgroep zeeheldenbuurt initiatiefgroep zeeheldenbuurt initiatiefgroep